Nike Phantom

Filters
26 ProductenPagina 1 van 2

Breng een eerbetoon aan de grootste competitie van de sport in een design dat is gebaseerd op de wetenschap van connectiviteit en kracht die het wereldpodium inspireert. Deze prachtige schoenen hebben een futuristische look die is gemaakt voor de voeten van de beste spelers ter wereld. De stroeve textuur en speciale grip bieden controle over het spel.

De Phantom GT lijn van Nike bestaat uit meerdere modellen namelijk de Elite, de Club, de Pro en de Academy. Allen hebben een ander prijspunt. De Nike Phantom GT Elite is bijvoorbeeld het duurste model met de meest geavanceerde technieken in de schoen verwerkt. De Phantom Vision Pro volgt daarop, daarna komt de Academy en de Club. Alle modellen hebben de kwaliteitseisen doorstaan van Nike alleen bevat de een iets beter en duurzaam materiaal dan de ander. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om met Nike Phantom Vision schoenen te schitteren op het veld.

De Phantom Vision Nike schoen heeft een strakke en nauwsluitende pasvorm, dit zorgt voor optimaal gevoel met de bal en de grond. De schoenen met sok geven nog extra stabiliteit tijdens het maken van acties.