De vernieuwde club webshop is via onderstaande link te bereiken!

https://clubs.deventrade.com/nl/shh-herten/clubcollectie

SHH
 (Sint Hadrianus Herten) is een amateurvoetbalvereniging uit Herten. SHH werd opgericht in december 1940. De clubkleuren zijn groen-wit. In 1998 promoveerde het eerste elftal onder leiding van Con van Keeken naar de 4e klasse KNVB district Zuid II.

In januari 2001 verhuisde SHH van sportpark De Offerkamp in Herten naar sportpark De Wolfsberg in Merum. In mei 2006 werd begonnen aan de aanleg van een kunstgrasveld en aanbouw van extra kleedlokalen en bestuurskamer. Op 1 september 2006 werd het kunstgrasveld met wedstrijdverlichting (het hoofdveld) in gebruik genomen. De accommodatie bestaat per september 2006 uit in totaal drie velden met verlichting, twaalf kleedlokalen en twee scheidsrechterslokalen.

De hoofdmacht van SHH is onder leiding van Peter Verstappen als periode kampioen via de nacompetitie gepromoveerd naar de 2e klase een mijlpaal in de club geschiedenis.

SHH is een snelgroeiende vereniging en telt nu ruim 900 leden, verdeeld over 7 seniorenteams, 1 veteranenteam, 2 damesteams, 1 A-teams, 4 B-teams, 6 C-teams, 6 D-teams, 9 E-teams, 8 F-teams, 8 Mini-F teams en 1 G-team.