Adidas X Speed

Filters
22 ProductenPagina 1 van 1
Adidas Adidas X speedportal 2 FG
-39%

Voetbalschoenen zijn de basis van elke speler zijn of haar voetbaluitrusting. Het is van belang dat de schoen comfortabel zit, maar ook genoeg steun geeft aan de voet en tevens de gewrichten beschermt tegen de schokken van het rennen en schoppen tegen de bal. De adidas X voetbalschoenen zijn al jaar en dag favoriet onder zowel amateur als professionele voetbalspelers.

Voetbalschoenen moeten aan verschillende eisen voldoen. Ze moeten natuurlijk comfortabel aanvoelen maar ook moeten ze een goede grip op het veld bieden. De grip van een voetbalschoen wordt bepaald door de noppen die onder de schoen zitten. Zo kunnen te lange noppen op een harde ondergrond zorgen voor een slechte grip waardoor je blessures kunt oplopen. Niet enkel de noppen hebben invloed op de grip van de schoen, maar ook jouw lichaamsgewicht in combinatie met verkeerde noppen kan voor een verminderde stabiliteit zorgen. Iets dat je natuurlijk wilt vermijden.

VEROVER HET VELD MET DE ADIDAS X VOETBALSCHOENEN

De adidas X voetbalschoenen zijn een groot succes onder professionele en amateur voetballers. Het veterloze model van de adidas X schoenen zorgen ervoor dat je optimaal kunt bewegen zonder afleiding en je kunt focussen op de overwinning.