Over ons

www.desportzaak.nl is de webshop van POSNO-SPORT ROERMOND. We zijn al meer dan 23 jaar gevestigd in Roermond met een functionele sportzaak. In 2009 hebben wij besloten om een webshop te beginnen, zodat wij ook hier, de klant van alle gemakken kunnen voorzien.


Wat verstaan wij onder functioneel? Functioneel betekent in onze ogen dat wij u als klant, alle artikelen voor uw sport kunnen leveren die u nodig heeft om van uw sport een waar feest te maken. Dus na het geweldig succes in onze winkel in Roermond, gaan wij u nu als klant verwennen door een webshop te openen met voor u zeer aantrekkelijke prijzen.
Onze grote kracht is de service, de kennis van sporten en de producten die wij u aanbieden. Alle artikelen op onze webshop zijn zeer gunstig geprijsd. U krijgt zelfs korting bovenop de adviesverkoopprijs. Dus na de topservice die wij bieden, zijn wij ook nog eens een van de voordeligste webshops in sportartikelen!!

Het kan altijd voorkomen dat artikelen op voorraad staan op de webshop maar na bestelling blijkt dit niet het geval te zijn. Dit kan komen omdat we ook in winkel in het centrum van Roermond hebben. En als zich een verkoop dan net kruist dan bestaat er een mogelijkheid dat een artikel toch niet geleverd kan worden. Voor zekerheid met betrekking tot de voorraad van een artikel neem dan atijd contact met ons op alvorens je de bestelling plaatst. Dit kan op onderstaand telefoonnummer of onderstaand mail adres.

Assortiment:

Wij proberen voor u een zo breed mogelijk assortiment samen te stellen in de volgende groepen:

  • Voetbal
  • Teamwear
  • Accessoires

Merken zoals NikeAdidas, Puma,  etc. zijn natuurlijk ruimschoots aanwezig.

Service:

Onze grote kracht is de service, de kennis van sporten en de producten die wij u bieden. Het kan voor u vele voordelen hebben bij de aankoop van een van uw producten. Geen kennis betekent vaak een verkeerd product voor uw doeleinden. Dit kan leiden tot blessures en andere randzaken die niet bijdragen tot een positief sport resultaat. Dus ook voor het juiste materiaal bij de juiste persoon moet u bij ons zijn, want advies en service heeft een meerwaarde aan uw sportresultaat.

Prijsbeleid:

Alle artikelen op onze webshop zijn zeer gunstig geprijst. U krijgt korting bovenop de adviesverkoopprijs. Dus na de topservice die wij bieden, zijn wij ook nog eens een van de voordeligste webshops in sportartikelen!! Het heeft voor u als klant alleen maar pluspunten; service, sportkennis, aantrekkelijke prijzen, en een ruim assortiment!

Slot:

Wij hopen u snel als klant van dienst te kunnen zijn, zodat wij u kunnen assisteren in de aankoop van een product dat bij u past. Ons assortiment van A tot Z is zeer uitgebreid dus voor ieder wat wils. 
Tevens wordt het assortiment iedere week up to date gehouden met nieuwe producten. 
Indien u nog vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Dit kan via:
Email: [email protected]
Telefoon: +31 (0)475-311592 / 0627216846